February 26, 2013

Great Granny Pillows / Polstare

Ach, zase ty polstare! Kdyz ja je tak rada siju :) Cerveny jsem usila pro maminku a tyrkysovy tatinkovi.  Je to blok znamy pod nazvem Great Granny. Stredni ctverecek symbolizuje dite, druha rada kolem nej (zluta) maminku, treti rada (cerno-bila) babicku a ctvrta rada (tyrkysova) symbolizuje skvelou babicku :) Vedeli jste to?
Mrknete TADY Lori udelala skvely navod jak na to. 





Pillows again! I know but I just love to make them. These ones I made for my mom and dad. This simple block is well known as a "Great Granny". Block consists of a centre square and 3 surrounding rows. Center square is "The baby", second round is "The mama" next round with 8 squares surrounding the mama is "The Granny" and the final round is "The Great Granny".  Did you know that? :)
If you want to play along visit Bee in my bonnet Lori made great tutorial and Great Granny Group on Flickr!

4 comments:

  1. Hanko, oba polštáře se Ti moc povedly. Mým favoritem je ten červený :-)A díky za odkaz na návod, jak na něj... Docela mě to nalákalo :-)

    ReplyDelete
  2. Ten tyrkysový je opravdu krásně pánský. No a červenou miluji. Dovede tak krásně prozářit prostor. I ta fotečka celá září :-) A krásně povídání okolo bloku, znáš-li více takových, sem s nimi :-))

    ReplyDelete
  3. Ty jsou úžasné, čisťounká jemná práce:o)

    ReplyDelete

Dekuji Vam vsem, za vase mile komentare, vzdycky me potesi :)

Thank you so much for taking the time to comment. Your comments are always appreciate it :)