January 26, 2013

Pillows/Polstarky

Vzdycky kdyz kupuji latky tak beru extra at mi zbyde. Rada siju se zbytku latek a rada se prehrabuji v te sve zbytkove krabici a prohlizim latky a vzpominam co jsem z nich usila. Krabice se mi nejak rychle naplnila a tak byl cas ji trochu odlehcit. Kdyz jsem tak brouzdala blogy narazila jsem na Cluck Cluck Sew a padl mi do oka tenhle nadherny polstar sity ze zbytku latek. Je tam i perfektni navod jak ho usit a tak jsem se hned plna nadseni pustila do prace a takhle to dopadlo :)

Every time I buy fabric I always take extra as I like to have leftovers for something. I love to go through my scrappy box and look at all these gorgeous prints and they remind me what I have made. My scrappy box got full and was screaming "use me please". So one day I came across Cluck Cluck Sew and this great tutorial and gorgeous appliqued fall pillow was perfect project to use my scraps. So here is my creation :)



5 comments:

  1. Those are beautiful! Thanks for sharing, they turned out great! -Allison

    ReplyDelete
  2. jéé, ty jsou hezké... a bydlí tam i sovička:-)))

    ReplyDelete
  3. Jééé, Hani, ten mám taky uložený ve složce, že budu šít. Je to moc hezký nápad a Tvoje barvičky mu moc sluší. Jinak jsem konečně přišla na to, proč ses mi nezobrazovala v novinkách, tak snad už od teď mi nic neunikne, papa lenka

    ReplyDelete
  4. Ahoj, ty jsou bezvadne. Moc krasne, zvlast ti latky.
    Ciau,
    Petra

    ReplyDelete
  5. Milá Haničko,jsem zde dnes poprvé,ale jsem nadšená.
    Jsi velice šikovná.Krááásné věcičky.Přeji Ti ať se dílo daří dál.Ráda se přijdu podívat.
    Pa pa Jiřka

    ReplyDelete

Dekuji Vam vsem, za vase mile komentare, vzdycky me potesi :)

Thank you so much for taking the time to comment. Your comments are always appreciate it :)