November 24, 2012

Christmas Stockings

I have been sewing up a storm with these Christmas Stockings :)

I think this is the first time that I am ready for Christmas season. I made these as a Christmas presents and soon they will be traveling across the world to reach new owners :) I hope that Santa Clause will fill them with lots of small gifts on Christmas Eve :)

Here in Australia Christmas tree is usually put up on 1 December which occurs about a week before school summer holidays so we are having plenty of time to enjoy this festive season even if we don't have snow :)

 






4 comments:

  1. V celém blogu jsem objevila tolik krásného šití, z té prošívané deky jsem doslova paf ;-). I polštáře nemají chybu, to je přesnost a Vánočních punčoch máš-te opravdu pro "hromadu" lidí. Přeji krásné předvánoční těšení Laďka

    ReplyDelete
  2. Oh my goodness, those are so darling! And you made so many of them! They are sure to be loved in their new home :-)

    ReplyDelete
  3. Haničko, jejda, tys měla velké prádlo :-) To jsou parádní ponožky. A ten vzor je tištěný nebo jsi to opravdu sešívala z malých kousků – to by mě totiž asi porazilo :-) A teď koukám, v pozadí fota Ti něco kvete, hm vánoce uprostřed léta. To jako ten Santa u vás nosí nějaký letní obleček? :-)

    ReplyDelete
  4. Leni, jsou sesivane z kousku latecek, jo, jo byla to fuska :) To v pozadi je briza a v cem letos Santa dorazi jeste nevime, nechame se prekvapit :)

    ReplyDelete

Dekuji Vam vsem, za vase mile komentare, vzdycky me potesi :)

Thank you so much for taking the time to comment. Your comments are always appreciate it :)